Vissa kanske inte ens vet vad kreatin är för något. Så vi börjar med att förklara vad kreatin är! Kreatin är ett ämne som finns naturligt i kroppens muskler och som spelar en viktig roll i kroppens energiomsättning. Kroppen bildar 1-2 gram kreatin dagligen men ämnet finns även i kött och fisk. I musklerna ombildas kreatin till formen kreatinfosfat som sedan fungerar som en snabbtillgänglig energikälla vid högintentiv träning.

Då vet vi vad det är ungefär. Kreatin är något många tar extra och därför kan man ju undra om det verkligen är värt att köpa och om man kommer märka någon skillnad. Vi på Jämför Kosttillskott säger att det är värt att köpa det. Det viktiga är nämligen vilken du väljer. Därför tänkte vi att vi visa de två bästa kreatin tillskotten som vi har jämfört!

Kreatin Jämför Kosttillskott

CreaKong, 300g

Crea Kong från Mutant är ett unikt kosttillskott som innehåller tre olika former av kreatin och hela 75 serveringar per burk.

Kreatin Jämför Kosttillskott

Flavoured Creatine, 300 g

Flavoured Creatine är ett gott, smaksatt kreatin från Star Nutrition. Ökar styrka och muskeluppbyggnad.

Sammanfattning

Vi tycker att det är värt att testa kreatin. Det kanske hjälper dig super mycket. Dessutom är det inte super dyrt och du får oftast mycket för pengarna! Så klicka gärna på bilderna för att gå till produkten för att läsa vidare hur vi tycker om de!

Rulla till toppen