Måste man ta kosttillskott?

Många kanske tror att det är ett måste att ta kosttillskott när man ska börja träna. Att man måste ta det för att kunna lyckas med träningen och därför kanske man går och köper kosttillskott för onödigt mycket pengar som ändå inte hjälper. Så är det verkligen inte! Kosttillskott är till för dig som tränar mycket och vill ha en liten extra boost. Vi på Jämför Kosttillskott tar tex proteinpulver endast för att vi inte konstant vill äta proteinrik mat och inte äta lika mycket. Vi gör det som sagt för bekvämligheten.

Sen så finns det personer som tränar såpass hårt att de inte får i sig allt det nödvändiga. Då så är kosttillskott jätte bra. Kosttillskott är också super bra om du vill öka i vikt. Då kan vi starkt rekommendera en gainer! 

En gainer är ett kosttillskott som hjälper dig med återhämtning, muskelutveckling, energiinlagring och viktökning. En gainer innehåller främst kolhydrater och protein, vissa innehåller även fett. Kolhydraterna i en gainer är i regel av den snabbare sorten vilket gör att de produkter du hittar här med fördel används som ett återhämtningstillskott i samband med träning. Detta ger dig bättre muskeltryck, återhämtning och energi inför nästa träningspass.

Just även med tanke på att den innehåller kolhydrater också så kommer du att gå upp i vikt. Det är egentligen det du vill med det här och om man inte vill det så köp ett proteinpulver. 

Just gainer och proteinpulver är ofarligt. Det är också därför vi gillar att skriva om det för att det är ett klassiskt kosttillskott som innehåller saker som inte kan vara skadligt. Medans andra kosttillskott kan göra att du mår dåligt etc. 

Kika gärna på alla produkter inom Gainers och Proteinpulver! Vi har många och utökar hela tiden. Även om du har någon fråga är det alltid att skicka iväg ett mail via mailen här nedanför!

Rulla till toppen