Bästa proteinpulvret för att bygga muskler snabbt 2022

Inledning

Proteinpulver är ett av de populäraste kosttillskotten på marknaden idag för att bygga musklöer. Det finns flera hundra proteintillskott att välja på. Så vi förstår att det kan bli väldigt svårt att välja rätt! För att göra valet enklare för dig, ska vi försöka guida dig så att du köper det proteinpulvret som passar dig bäst.

Vi har testat flera olika proteinpulver för att göra ditt val enklare. Allt ifrån proteinpulver som man ska ta dagligen till innan träning till de man ska ta på kvällen! Det finns alla typer av proteinpulver faktiskt!

Bästa Proteinpulvret

Det bästa proteinpulvret idag är Core Whey Protein. Det är ett otroligt gott proteinpulver med 13 olika smaker att välja på. Varje shake ger dig 26,4 gram protein! Det är ett vassleprotein rikt på BCAA. Tack vare filtreringen när man framstället proteinpulvret, så innehåller det väldigt lite laktos. En självklar bäst i test-vinnare!

En shake ger dig 26,4 gram protein och 133 kalorier.

Core whey är gjort av vassleprotein, så det är perfekt att använda direkt efter du har tränat. Du förser kroppen med alla de proteiner och aminosyror som musklerna behöver för att återhämta sig och bygga starkare muskler.

Core Whey Protein är också det populäraste proteinpulvret på marknaden just nu. Det stärker också bevisen på att det är det bästa proteinpulvret för att bygga muskler 2022!

Bästa kvällsprotein

Optimum Nutrition har gjort mycket bra proteinpulver sedan urminnes tider. De är definitivt en av de mest populära tillverkarna internationellt.

Det här är en klassiker som ger dig 24 gram protein och bara 110 kalorier. Eftersom det är kasein, absorberas proteinet mycket långsamt av kroppen. Med andra ord, perfekt för middag, ett mellanmål, eller inför ett långt möte eller presentation.

Pulvret fyller och känns mättande riktigt bra, vilket är ett plus – speciellt om du försöker gå ner i vikt. Men det är också bra när man vet att tiden mellan måltiderna blir lång.

Nackdelen är att detta kaseinpulver bara finns i två smaker: jordgubb och choklad. Vi älskar det alla mycket, men vi skulle gärna se fler alternativ att välja mellan. Dess konsistens är mer som en milkshake än en traditionell proteinshake. Det är fylligt och gott.

Störst mängd protein

Core Protein Pro! En enda shake kan ge dig upp till 37,4 gram vassleprotein. Vanligtvis ger de flesta proteinpulver vanligtvis 19 till 25 gram protein, så den här burken kan fungera på egen hand.

Det finns sex olika smaker att välja mellan: björnbär/vanilj, choklad, hallon/vit choklad, jordgubb, natur och päron. Precis som resten av Core-sortimentet är choklad helt klart en av de bästa!

Smaken är fantastisk och pulvret smälter lätt. Faktum är att milkshaken blev väldigt tunn. Det är förmodligen ett av de enklaste proteinpulver vi har testat. Du kan få mycket protein med detta pulver. Den är perfekt för dig som menar allvar med träning och vill maximera sin prestation i gymmet eller på banan.

Det enda negativa med det här pulvret är priset, som är högre än de flesta andra. En portion kostar ungefär 15 kronor. I jämförelse kostar vår bäst i test-vinnare strax under 6 kronor shaken.

Slutsats

Om du vill bygga muskler snabbt så är ett proteinpulver ett väldigt bra sätt att göra det på. Vi rekommenderar Core Whey Protein just för att det är ett proteinpulver som passar de flesta och är inte för mycket protein och inte för lite.

Självklart är valet av proteinpulver inviduellt! Så därför rekommenderar vi att du kontaktar oss om du har några frågor!

Hjälper proteinpulver att bygga muskler?

Ja det gör det! Om du har svårt att få i sig tillräckligt med protein så kan ett kosttillskott göra susen för att du ska bygga ännu mera muskler. Det är bra också för återhämtningen.

Vilket är det populäraste proteinpulvret?

Det populäraste proteinpulvret är Core Whey Protein.

Hur mycket proteinpulver ska man ta?

Det beror på vilket proteinpulver du har köpt. Det är olika beroende på vilken det är. Det är också inviduellt beroende på hur mycket du väger och gymmar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen