Vad är BCAA

Det är aminosyror. BCAA är en förkortningen och den står för förgrenade aminosyror, eller branched chain amino acids på engelska. Det är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna, L-leucin, L-valin och L-isoleucin. Det används främst inom träning och det hjälper med tex en mental boost som gör att man orkar träna hårdare. Samtidigt som man tar BCAA-tillskott garderar man sig för om något skulle saknas i kosten och som bromsar muskeluppbyggnaden. 

Rekommenderar vi BCAA?

Det beror helt på hur din situation ser ut. Hur mycket du tränar? Hur ser din kost ut? Om man äter mycket animaliskt protein är det tveksamt om ett BCAA-tillskott ger någon effekt. Animaliskt protein är nämligen rikt på essentiella aminosyror. Om man tränar hårt och vill bygga muskler kan ett BCAA-tillskott vara bra – främst pga. den mentala effekten. 

BCAA Jämför Kosttillskott

Amino Build Next Gen Energized

Amino Build Next Gen Energized innehåller microniserad bcaa, betaine,  kokosvatten ,vattenmelon juice och är nu förstärkt med naturligt koffein.

7.3/10
BCAA Jämför Kosttillskott

Amino Xplode 10,000

Amino Xplode 10, 000 är ett kosttillskott från Stacker 2 som innehåller kraftigt hydrolyserat protein i form av tabletter.

7.3/10

Det där är våra topp två produkter inom BCAA! Såklart kommer vi fortsätta att uppdatera sortimentet och kommer därför att skriva nya recensioner! Om ni har någon fråga om något så är det bara att kontakta oss via kontaktformuläret här under! 

Rulla till toppen